Warmtepompen in Sint-Agatha-Berchem (Brussel)

 
 
 
 

Warmtepompen

Bij VDV uit Sint-Agatha-Berchem (Brussel) kunt u terecht voor uw warmtepompen, ook voor omkeerbare warmtepompen. Zoekt u meer manieren om hernieuwbare energie te gebruiken, dan kunt u bij ons ook terecht voor uw zonnepanelen.

 

Een warmtepomp is een thermodynamische mechaniek waarmee warmte van een koude omgeving naar een warme omgeving kan worden gevoerd. 


De warmtepomp op WATER gebruik een natuurlijke bron van water; men moet dus bij de bevoegde instanties nagaan of zo’n bron voldoende beschikbaar is en of het gebruik ervan is toegestaan en of de afvoer of retour van het afgekoelde water wel geschikt is vanuit ecologisch oogpunt.Een warmtepomp is in feite een systeem voor huishoudelijke verwarming (verwarmde vloer, centrale verwarming). Het is een systeem dat aan populariteit heeft gewonnen door de toename van het aantal zwembaden voor familiaal gebruik de laatste jaren.
Een warmtepomp kan van het omkeerbare type zijn, m.a.w. de verwarming en klimaatregeling zijn in één enkel toestel verenigd.


Opgelet: omkeerbare warmtepompen komen niet in aanmerking voor een premie.

 

Een warmtepomp bestaat uit 4 elementen:

  • de condensator :de koelvloeistof geeft warmte af in de woning, door van een gasvormige toestand naar een vloeibare toestand te gaan.
  • de drukontspanner :die bereidt de distillatiereactie voor, door de druk van de vloeistof te verlagen.
  • de verdamper :de warmte die aan de bron werd afgenomen, doet de koelvloeistof verdampen.
  • de compressor : wordt aangedreven door een elektrische motor en verhoogt de temperatuur van de koelvloeistof, door middel van compressie.

Wilt u de voordelen van de ecologische manier van verwarmen ontdekken ? Aarzel niet en contacteer VDV uit Brussel voor de installatie of het onderhoud van warmtepompen. Vraag vandaag nog uw offerte voor de plaatsing van een warmtepomp.

Warmtepompen in Sint-Agatha-Berchem (Brussel)

A-VDV-systemen en warmtepompen

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

enregies renouvelables Bruxelles

échangeur chaleur piscines